Cine sunt?


Sunt psiholog si psihoterapeut integrativ. Iubesc ceea ce fac, sunt aici pentru MINE, dar si pentru TINE. Ma simt onorata sa iti pot fi alaturi atunci cand drumul vietii tale ia o intorsura mai dificila sau cand te sperie. Scopul meu este sa ajut oamenii sa isi restabileasca echilibrul vietii si bucuria de a trai frumos.
Am terminat Facultatea de Psihologie, specializarea PSIHOLOGIE. In perioada facultatii am facut 2 ani de voluntariat la diferite asociatii si fundatii care se ocupau de imbunatatirea abilitatilor copiilor diagnosticati cu autism. Mi-a placut aceasta munca si am cautat in permanenta sa fiu acolo, langa ei, sa-i inteleg si sa le ofer din suflet tot ce stiam, pentru a trece peste micile obstacole ale vietii lor. Am fost profund impresionata de acesti copii si pentru a putea ajuta mai mult am facut cursuri de specializare in acest domeniu.
Dupa terminarea facultatii am urmat masterul cu specializare in Psihologie Clinica si Interventie Psihologica (2 ani). In paralel am facut si formarea mea ca si psihoterapeut integrativ in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa – ARPI (2 ani). Tot in cadrul ARPI am urmat cursul de specializare in Psihoterapia traumei – formatori Dr. Albert Zandvoort si Dr Michelle Zandvoort (United Kingdom Council for Psychotherapy, Asociatia Europeana de Psihoterapie). ARPI mi-a deschis noi orizonturi si tin sa le multumesc formatorilor pentru daruirea si implicarea lor – Dr.Gina Chiriac, psih.Coralina Chiriac, Dr. Ken Evans, psih. Joanna Hewitt Evans, psih. Joanna Kato, psih. Marusa Zalatel, Dr.Gabriela Stoltz.
Aici pot spune ca m-am redescoperit pe mine insămi. Consider ca fara a ne cunoaste pe noi insine nu putem sa nu ne dezvoltam, nu putem sa evoluam. Prin profesia pe care o practic stiu ca pot ajunge mai usor acolo unde doresc sa fiu. Unde doresc sa fiu? Intr-o stare de liniste si pace. Intr-o stare si un stadiu care sa imi permita sa ma bucur constant de frumusetea acestei lumi si sa ajut si pe altii sa se bucure de acest moment incredibil care este prezentul.
Numai cu pasiune, ambitie, determinare, incredere in tine, exista reusita.
Sunt membra a Colegiului Psihologilor din Romania (cod personal: 17 346) si al Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa.

Reclame